Adventi – decemberi körlevél

Kedves Testvéreim,

Tisztelettel kérjük kedves híveinket egyházfenntartói járulékaik, támogatásaik befizetésére, Istentiszteletek előtt és után a lelkészi irodában is lehet fizetni Szabóné Pintér Nóra Antónia pénztárnoknál, aki elvállalta ezt a feladatkört, vagy átutalással az Egyházközségünk OTP számlaszámára:  11708001 – 20534943  

Megköszönjük eddigi minden támogatást és adományokat, amellyel hozzájárultak egyházközségünk működéséhez​, ingatlanunk fenntartásához​ és egyházközségi hitéletünk színessé tételéhez!

A 2019. év végi eseményeink a következők:

December 1-én Advent első vasárnapján az OSZTOVÁTA együttes “Karácsony felé” c. advent indító koncertjére kerül sor az Istentiszteletet követően.

December első vasárnapján is közös imádságra hívom híveinket, akár a templomban lesznek akár otthonaikban, az adventi ünnepi hangulatunk erősítése valamint kéréseink, vágyaink megvalósítása érdekében.

Két hetente javasolom találkozzunk vasárnaponként a konfirmáló fiatalokkal. A következő alkalmak ebben az évben: december 1. és december 15. vasárnapok 11 órakor az istentisztelet és adventi koncertek után. Ezeken a vasárnapokon várjuk a konfirmálandó fiatalokat. 2020. januárjától tovább tervezzük majd közösen.

December 8-án, Advent második vasárnapján ünnepi istentiszteletre várjuk kedves híveinket. Istentisztelet alatt a gyermekeknek karácsonyi műsor előkészítését és szervezését vezeti Benedek Bernadett a lelkészi irodában.

December 11-én szerdán 18 órai kezdettel Imaestre és közös éneklésre hívjuk kedves híveinket a gyülekezeti termünkbe.

December 15-én Advent harmadik vasárnapján ünnepi istentiszteletre és a Lengyel Szent Kinga kórus koncertjére várjuk a kedves zenekedvelőket.  A konfirmálókkal való foglalkozást tartok az Istentisztelet után.

December 20-án, pénteken 17:30 órától tartjuk a következő Biblia óránkat.

December 22-én Advent negyedik vasárnapján tartjuk a gyermekek karácsonyi ünnepségét, mely alkalomra várjuk a gyermekeket a műsorban való részvételre. Amennyiben nem tudnak részt venni a közös felkészítőn, akkor otthon vagy iskolában, óvodában megtanult verssel, énekkel szeretettel várjuk a gyermekeket.

Az ünnepséget követően fellép az Unitárius Kórus!

December 25-26-án Karácsony alkalmából úrvacsoraosztással egybekötött ünnepi Istentiszteletet tartunk

December 29-én vasárnap óévet búcsúztatunk a délelőtti, 10:00 órakor kezdődő Istentiszteletünk keretében.

  1. január 1-én, szerdán az újévi Istentiszteletünket 17:00 órai kezdettel tartjuk!

Istentől megáldott Adventi, Karácsonyi időszakot és Boldog Új Évet kívánok!

Léta Sándor

lelkész

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.