Angyalok összefoglaló

Angyalok összefoglaló

 

Tegnap este az Angyalok birodalmában barangoltunk Rákóczi Erika szakavatott vezetésével. Önképzőkörünk indulásánál 2014-ben Erika a legaktívabb tagjaink közé tartozott, aztán az élet elsodorta tőlünk, de programjainkat azóta is érdeklődéssel követi távolról. Most ő osztotta meg velünk az időközben felhalmozódott tapasztalatait, ismereteit, élményeit ebben a hozzá nagyon közel álló témában.

Ámulva hallgattuk személyes szálakkal átszőtt előadását ezekről a csodálatos, térben és időben akadálytalanul mozgó, folyton születő és elenyésző titokzatos fénylényekről, akik ott voltak a világ teremtésének kezdetén a Teremtő oldalán mint belőle kisugárzó energiakoncentrátumok, és itt vannak ma is közöttünk arra várva, hogy segíthessenek, védhessenek, figyelmeztethessenek, taníthassanak és ha kell büntessenek minket. Nekik is szükségük van ránk mint szócsövekre, számunkra pedig ők teszik lehetővé, hogy egyre áttetszőbb anyagként kiteljesedhessünk saját ránk szabott feladatunk elvégzése során.

Az ember fia kap feladatot.

Legyetek boldogok!

Emberek vagytok,

EMBERRÉ lesztek.

Ezt a biztató égi üzenetet az Angyal magyar írnoka, Mallász Gitta, jegyezte le egyéb más, mai emberekhez szóló tanítással együtt világsikerű könyvében Az angyal válaszol-ban. Örömmel nyugtáztam, hogy Erika is jól ismeri, és gyakran idézi ezt az ember és Angyal kivételes találkozását és párbeszédét megörökítő hiteles dokumentumot.

Ezen túlmenően megismerkedhettünk az ún. angyalkártyákkal, amelyek játékos eszközökkel sorsunkon, választásainkon való elmélyült gondolkodásra késztettek minket. Erika felajánlotta, hogy érdeklődés esetén további „fejtágításokat” vagy inkább „lélektágításokat” tart gyülekezeti tagjainknak csoportosan bizonyos időközönként. Kérem, jelezzen vissza az, aki részt venne ilyen alkalmakon. A többi már csak szervezés kérdése.

Személyesen is megtapasztaltam, hogy az angyalok meghálálják az érdeklődést, mivel ajándékkal leptek meg ezen az összejövetelen. Ugyanis váratlan telefonhívást kaptam egy kedves barátnőmtől, akinek mint a fent említett könyv lektorának, az Őrangyalok személyi igazolvánnyal című kiadványt nekem ajándékozónak, és az alábbi, jelen témánkhoz kapcsolódó, dalolható hitvallásom inspirálójának, helye lett volna közöttünk.

Lehet…

Én azt hiszem, lehet,

Összekötni a földet és az eget,

Szivárványhidat építni magunkban,

A vesztett Édent idézni dalunkban,

Rácsodálkozni naponta a szépre,

Elmerülni a titokzatos éjbe’,

A sivatagban barátra lelni,

Kéttüskés rózsánkat buzgón öntözni.

Lehet, én azt HISZEM.

                                   Ámen

Ő azonban hosszú ideje küzd egy igen fájdalmas krónikus betegséggel, aminek következtében nagyon régen nem láthattuk egymást, és nem is levelezhettünk. És mit ad Isten? „Véletlenül” éppen most volt alkalma jelentkezni, és közölni velem, hogy mintha egy kicsikét javulna az állapota. Ezzel a hírrel nagy örömet szerzett nekem. Én pedig hálásan megköszönöm az égi ajándékot, kérve a Fentieket, hogy továbbra is segítsenek elviselhetővé tenni barátnőm terheit.

Együttlétünket ezúttal is dalokkal fűszereztük. Az elején a Csillagok, csillagok, szépen ragyogjatok című, Bartók Béla által 1906-ban Keszthelyen gyűjtött népdalt énekeltük el profán és szakrális verzióban, a végén pedig a Dicsőség mennyben az Istennek című egyházi népéneket Kodály Zoltán 1912-es csíki gyűjtéséből. Jó volt együtt.

Aki nem tudott jelen lenni, vagy jelen volt, de nem jutott rá idő, megoszthatja velünk az angyalokkal kapcsolatos történeteit, véleményét ezen a fórumon is.

Legközelebb november 11-én, Márton napján, találkozunk és a japán-kínai haikuról fogunk beszélgetni holisztikus megközelítésben.

Addig is Isten áldjon mindnyájatokat:

                                                            Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.