Májusi körlevél

Kedves Testvéreim,
májusi eseményeink a következőek:
2018. május 9-én, szerdán 18:00 órai kezdettel tartja Nőegyletünk következő önképzőkörét. Meghívott vendég Stern Szilvia, erőszakmentes és együttműködő kommunikációs tréner, aki be fog vezetni minket ennek a manapság igencsak aktuális és népszerű módszernek a rejtelmeibe.
2018. május 13-án az Istentisztelet keretében tartjuk a fiatalok konfirmáció ünnepélyét. Jelen alkalommal két fiatal tesz vallást a hitéről.
Nagy szeretettel hívunk minden olyan fiatalt és családját, akik a jövő évben fognak csak konfirmálni, hogy lássák miből áll a konfirmáció.
2018. május 20-21-én Pünkösd ünnepe alkalmából úrvacsorával egybekötött ünnepi Istentiszteletet tartunk. Pünkösd ünnepén az ünnepi legátus László Bernadett harmadéves teológiai hallgató lesz. Fogadjuk Őt szeretettel és részesítsük lelki és anyagi támogatásban.
2018. május 25-én, pénteken 17:30 órai kezdettel tartjuk a Biblia órát, melynek olvasmánya Máté 8. fejezete. Jézus gyógyításairól fogunk beszélni.
Szeretettel hívom fel a figyelmet az erdélyi unitárius táborokra, ahova szeretettel várják a Magyarországon élő fiatalokat is.  Részletek itt érhetők el:  https://unitarius.org/category/taborok/
Máté 8:   10Amikor Jézus ezt hallotta, elcsodálkozott, és így szólt az őt követőkhöz: Bizony mondom nektek, senkiben sem találtam ilyen nagy hitet… 13A századosnak pedig ezt mondta Jézus: Menj el, és legyen a te hited szerint. És meggyógyult a szolga még abban az órában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.