Nőszövetségi rendezvények:

További részletes beszámolók és aktualitások a Facebookon valamint a honlapon!

2012

2012. február 4-én, szombaton délután 6 órától a Perczelné Kozma Flóra Nőegyletünk felnőtt farsangot szervezett és február 18-án 16 óra 30 perctől gyermekfarsangot.

 


 

2011

- Gyermeknapi ünnepségek

- Húsvéti tojásfestés a gyermekeknek

- Farsang 2011. március 5-én


 

2010

- Mézeskalács sütés a gyermekekkel - 2010. november 27-én

- Gyermekfarsang 2010. február 13-án


 

2009. rendezvények:

- Február 7-én gyerekfarsang - http://unikeptar.unitarius-halo.net/thumbnails.php?album=338 2008. rendezvények:


Május 11.-én, vasárnap 10 órától Pünkösd alkalmával
ünnepi istentiszteletet tartottunk Úrvacsora osztással. Közvetlen ezután megtartottuk vallásórás gyermekeink közreműködésével az Anyák Napi ünnepséget. Templomból kijövet, a Nőszövetségünk virágvásárt  rendezett  a gyülekezeti terem előtt.

2007. rendezvényeink:

Májusban: tavaszi virágkiállítás és virágvásár!

Húsvéti tojásfestés és asztali dekorációk készítése, 2007. március 31-én.

 


 

2006. évi november-decemberi körlevél

2006. november 18-án délután 16.00 órakor Deák Péter botanikus  tart előadást. Az előadás helye gyülekezeti termünk lesz ahol adventi koszorúk és szobanövények  bemutatására is sor kerül. A kiállított növények és dekorációk megvehetők.

Kérünk Benneteket, hogy értesítsétek erről az eseményről azokat az ismerősöket és barátokat is kik esetleg érdeklődnének és szívesen eljönnének

 Szeretettel meghívunk és elvárunk mindenkit!

 Fontos  eseményünk lesz még a karácsonyi vásár. Tervezett időpontja  2006. december 10-én  vasárnap istentisztelet után illetve a következő vasárnap 2006. december 17-én kerülne megrendezésre.

A gyűjtést már elkezdtük.  Kérünk mindenkit, hogy Kiss Rékánál  és Elekes Hajnalkánál a felajánlott tárgyakat adja le. Már szépen gyűlnek az adományok melyeket nagyon köszönünk. A vásárok bevétele szolgálná a gyülekezet gyermekeinek karácsonyi ajándékozását illetve azon testvéreink apró ajándékát kik magányosan töltik a szeretet ünnepét.

December 24-én, vasárnap 10 órától tartjuk a vallásórára járó gyermekek karácsonyfa ünnepélyét. Szeretettel várjuk a szülőket és nagyszülőket a gyerekekkel együtt. Megelőzően várjuk a gyerekeket minden vasárnap 10 órától a hitoktatásra, hogy az ünnepi gyerekműsort tudjuk összeállítani képzett hitoktató segítségével. 

 Köszönet az eddig is megtett munkátokért!

 Üdvözlettel:  Dr. Kiss Balázsné Gaál Zsófia  s.k