2015 – Kozma Flóra év

Kedves Nőtársak, reménybeli Szövetségesek!

Boldog, Istentől áldott Új Évet kívánok mindnyájatoknak ! Február 4-én, szerdán, 18 órakor ismét szeretettel várunk Benneteket Hőgyes utcai gyülekezeti termünkben megújult önképzőkörünk idei sorozatának első összejövetelére. Ezt a Perczelné Kozma Flóra Évet, mint már jeleztem felétek, teljes egészében az ő munkásságának fogjuk szentelni. Első előadónak sikerült megnyernünk Szász Adrienne lelkésznőt, aki ebből a témából írta a szakdolgozatát. Bizonyára sok érdekes és gondolatébresztő dolgot fog megosztani velünk, amit utána majd megbeszélhetünk.

Kérlek Benneteket, amennyiben tehetitek, használjátok ki ezt a nem mindennapi lehetőséget, és gyertek el minél többen. Terjesszétek a hírt érdeklődő barátaitok és ismerőseitek között is szóban, telefonon vagy e-mailben. Csatolom Nyitott Önképzőkörünk névjegyét, melyből sok mindent meg lehet tudni rólunk. Felhívom figyelmeteket egyre információgazdagabb honlapunkra (a Neten és a Facebook-on) is, melyet talán érdemesnek találtok a minél szélesebb körű megosztásra.

http://missziohaz.hu/Noegylet/

Ezen kívül van néhány „bianco” belépőm a TIT Kossuth Klubban tartott előadásaira (Múzeum utca 7), melyet felajánlok azoknak, akik szívesen eljönnének a Pszichológia és Boldogság előadássorozat valamelyikére. Január 27-én : Kreativitás és boldogság, február 10-én : Párkapcsolati sikerek és nehézségek, mindkét esetben este 17:30-kor. Az érdeklődőktől visszajelzést kérek.

Szintén figyelmetekbe ajánlom a Partnerünkké vált Magyarországi Teológusnők Ökumenikus Egyesületének előadássorozatát. (csatolt link)

Szeretettel üdvözöl:

   Chehadé-Boér Judit, szervező

Mellékletek:

Perczelné Kozma Flóra Unitárius Nőegylet Nyitott Önképzőköre

Sorozat prófétákról

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>